Reactie plaatsen

Bewoner
een maand geleden

Ik waardeer het zeer dat de beheerder initiatieven pro-actief ondersteund en de voortgang van onderhoudswerkzaamheden nauwlettend volgt.

J.E. Thomas
10 maanden geleden

Per october 2018 is onze VvE overgestapt naar een nieuwe beheerder : VvE Beheer Teylingen o.l.v. de hr. Nico Schavemaker
In korte tijd ervaren we deze beheerder als deskundig , efficiënt en sterk in de communicatie naar onze VvE (via telefoon ,mail en bijeekomst)
De hr. Schavemaker heeft sinds zijn aantreding duidelijk blijk gegeven van betrokkenheid bij reeds lang lopende zaken waarna hij in goed overleg met het bestuur actie op genomen heeft
Tevens valt het ons op dat de hr. Schavemaker technisch gezien kennis van zaken heeft : hij is zeer goed op de hoogte van alle aspekten van onderhoud en besteedt er gedegen aandacht aan .
Besluiten worden door hem genomen met accoord van het bestuur na een goede onderbouwing.
Door ervaring en bekendheid met verschillende bedrijven worden juiste en prijsbewuste keuzes gemaakt uit de offertes van installatie- en onderhouds instanties.
Ook voor de jaren die gaan komen vinden we dat deze beheerder goede ideeën aandraagt voor verduurzaming van het gebouw waarover we ons in de komende tijd gaan buigen.
Voor onze VvE zien we de toekomst met VvE Beheer Teylingen als zeer positief tegemoet

2 jaar geleden

Wij zijn bewoners van een appartementengebouw met 12 appartementen. Wij deden het beheer altijd zelf. Door de tijd heen waren er toch veel zaken waarbij we hulp nodig hadden of de oplossing niet zelf wisten. VvE Beheer Teylingen heeft ons hierin voortvarend bijgestaan. In enkele weken tijd was er meer structuur en duidelijkheid.

Paul van der Bak